Duur 06:16
Gepubliceerd op 29 september 2022

Dionne Stax en Floris Kortie over nieuw seizoen ARIA: “Er zit veel goeds tussen”

Een nieuw seizoen van de operatalentenjacht ARIA is vanaf zondag 2 oktober om 20.30 uur te zien op NPO 1. De presentatie is in handen van Dionne Stax, nieuw in de jury is Floris Kortie. Beiden schuiven aan in Tijd voor MAX.

Geef een reactie

Reacties (2)

    WAJP says:

    Het programma ARIA is geweldig. Enige dissonant is de “klassieke-muziek kenner” Floris Kortie als jurylid. Geen toegevoegde waarde in de jury. Geeft commentaar zonder deskundig te zijn en gebruikt terminologie die in een dergelijk programma misplaatst is zoals in het programma van 2 oktober waarin hij stelde tegen een kandidaat “je moet er gewoon schijt aan hebben” of woorden van gelijke strekking. Nu we nog een reeks afleveringen te gaan hebben is het wellicht een idee om hem onmiddellijk te vervangen of het te doen met de overige juryleden.

    Serenita says:

    WAJP heeft volkomen gelijk met zijn reactie t.a.v. Floris Kortie in het programma ARIA.
    Aardige man, maar hij komt veel kennis en ervaring te kort voor dit programma . Als je aan een operazangeres gaat vragen, “of ze meer kan glimlachen tijdens het zingen”dan sla je de plank wel echt mis. Vooral als ze zingt, dat ze door liefdesverdriet de wanhoop nabij is. De kandidaten zijn professioneel en kunnen al fantastisch zingen, dan is het bijna een belediging als je ze niet professioneel beoordeelt.

Bekijk ook

Meer