Duur 07:16
Gepubliceerd op 16 maart 2021

Nieuwe Franse coronavariant en vaccinatie AstraZeneca stilgelegd

In Frankrijk is een nieuwe coronamutatie opgedoken en het vaccineren met het AstraZeneca vaccin is 2 weken stilgelegd in Nederland. Dit besluit volgt nadat een aantal gevallen van trombose zijn geconstateerd bij mensen die kort daarvoor waren gevaccineerd met AstraZeneca. Daarbij kon geen oorzakelijk verband worden gelegd. Dokter Ted legt uit waarom er nu toch geen prikken worden gezet met AstraZeneca.

Geef een antwoord

Reacties (3)

  kristien12 says:

  Haha nou weer de Franse variant, hou ’s op met dat circus. Geen prik in mijn lijf trouwens. Ik onderzoek de feiten en die zijn schokkend, velen ouderen zijn al overleden na die genetische prik.

  HarrydeG says:

  Astra Zenica levert elke keer weer problemen op. Ik wil deze al helemaal niet. Ook niet omdat er delen van geaborteerde kinderen in is verwerkt. Dit is ook zo bij het Jansen vaccin.
  Ik ben veel banger voor een snel in elkaar geflanst vaccin, dan voor het virus. Het is veilig volgens de “deskundigen.” Maar niemand weet wat er over 5 jaar met de geinjecteerden gebeurt. Misschien is iedereen wel dood. Jammer dan.
  Geen enkel corona vaccin voor mij, laat dat duidelijk zijn.

   J S Koolschijn says:

   Geldt voor influenza ook, maar daar hoor je niemand over.
   HarrydG: ik blijf wel uit uw buurt.