Duur 11:50
Gepubliceerd op 12 april 2021

Geen AstraZeneca-vaccins onder de 60 en zijn zelftesten betrouwbaar?

De Gezondheidsraad besloot vorige week dat het AstraZeneca-vaccin niet langer moet worden gegeven aan mensen onder de 60 jaar. De Landelijke Vereniging van Huisartsen is het daar niet mee eens: waarom niet? Dokter Ted van Essen geeft uitleg en vertelt hoe betrouwbaar de corona-zelftesten zijn.

Geef een antwoord

Reacties (2)

  HarrydeG says:

  Ik krijg net een oproep me te laten vaccineren. Ik zit in de leeftijd dat ik Pfizer krijg.

  Pfizer is een zogenaamd vaccin dat werkt met messenger RNA. Maar dat wil ik echt niet. Met dit mRNA wordt er met je genetisch materiaal gedaan. Sterker nog, dit is nog nooit op deze schaal op mensen getest. Pfizer en Moderna gebruiken allebei mRNA in hun “vaccin.”

  Natuurlijk zeggen de EMA en allerlei deskundigen dat het veilig is. Maar ze hebben weinig benul ervan. De maker van Moderna zelf, Tal Zaks, zegt in een TED-talk dat het mRNA wel degelijk het menselijk DNA kan veranderen. Hij is dit soort vaccins al vlak na het jaar 2000 begonnen te ontwikkelen. Het is nog nooit op mensen getest. Pfizer en Moderna mogen wettelijk niet eens een vaccin worden genoemd. Ze zijn hooguit een medisch test-project op zeer grote schaal.

  Kijk zelf maar eens wat mr. Zaks zegt. Gebruik dan de zoekwoorden tal zaks ted-talk 2017

  Hoe veilig zijn de vaccins nu echt? Misschien lijkt het wel wat op korte termijn, maar niemand weet wat de gevolgen zijn over 2 jaar, of 5 jaar, of nog langer. Denk aan de softenon-kinderen en de des-dochters, dat leek eerst ook goed.

  Er zijn nog veel meer redenen om niet te kiezen voor vaccinatie. En al helemaal niet tijdens een pandemie, dat weten de echte deskundigen ook heel goed.

  Waar draait het echt om? Zoals altijd geld en daarnaast politiek. Wij als bevolking zijn hooguit hinderlijk.

  Het virus gevaarlijk? Voor sommigen, ja. Ik ben wel wat ouder, maar als ik het zou krijgen ben ik er snel weer overheen. Ik ben niet dik en heb een goede conditie. Waar ik wel bang voor ben: voor de haastig in elkaar geknutselde vaccins en de als vaccin genoemde medische tests.

   Joseph001 says:

   In zo gevallen zijn ze bekende oplossingen al bekend, voor iedereen en absoluut ook voor alle vrijwillige mensen die ze zoiets willen is het AstraZeneca bestemd ..
   Geef jij me dus Pfizer ik wil dus die wel ( ! ben ook in leeftijd en ben ook in goede conditie ! ) en ik geef je AstraZeneca voor terug , deze vaccinatie-systeem zogenaamde vaccinatie planners moeten ze ook toepassen bij mensen die ze zoiets willen …

Bekijk ook

Meer