Duur 00:39
Gepubliceerd op 17 januari 2017

Van onschatbare waarde

Dionne Stax presenteert vanaf donderdag 2 maart het programma Van onschatbare waarde, waarin verkopers van zeer bijzondere en waardevolle spullen de unieke kans krijgen om hun object te verkopen aan één van de 4 experts. De verkoper mag aankloppen bij één of alle experts, maar eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug…

Verhalen achter de objecten

Dionne Stax: “Ik kijk ontzettend uit naar de bijzondere objecten die we gaan zien, maar ook naar hoe het spel der onderhandeling gespeeld wordt; door de verkopers én de experts. Iedereen met een bijzonder item kan zich opgeven, dus we verwachten ook veel uiteenlopende verhalen achter de objecten. Van onschatbare waarde is natuurlijk iets heel anders dan het NOS Journaal. Best spannend dus, maar ik heb heel veel zin om dit programma te gaan presenteren, naast mijn werkzaamheden bij de NOS.”

Geen weg terug

Dagelijks worden vele waardevolle spullen verhandeld onder een groep kenners en handelaren. In Van onschatbare waarde krijgen verkopers de kans om hun bijzondere object te verkopen aan één van de 4 gerenommeerde kenners. De ervaren experts bezitten ieder een eigen kamer. De verkoper mag aankloppen bij één of alle 4 de experts, maar terug naar een eerder mislukte onderhandeling is niet toegestaan. Wie zich blindstaart op de allerhoogste verkoopprijs, loopt het risico om huiswaarts te keren met object en zonder geld. Maar, wie naar een goede prijs zoekt, moet risico’s nemen. Slechts één ding is zeker: eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg terug.

Van onschatbare waarde, 6 afleveringen, is te zien vanaf 2 maart 2017.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer