Duur 03:30
Gepubliceerd op 22 november 2016

Missie MAX bezorgt thuisfront militairen een bijzondere dag

MAX organiseert in dit jaar voor de 9e opeenvolgende keer met de thuisfrontorganisaties van Defensie en de politie het evenement Missie MAX! Ook dit jaar worden het uitgezonden personeel en hun relaties in het zonnetje gezet.

Persoonlijke boodschappen

Missie MAX is opgezet om het thuisfront van de uitgezonden militairen en politiefunctionarissen een mooie en bijzondere dag te bezorgen. Familie, geliefden en vrienden kunnen een persoonlijke boodschap inspreken. MAX-directeur Jan Slagter brengt de persoonlijke boodschappen vervolgens zelf naar uitgezonden militairen. Behalve dat wordt tijdens Missie MAX een live-verbinding tot stand gebracht met de verschillende missiegebieden waar Defensie momenteel actief is.

Familie en vrienden

Commandant der Strijdkrachten generaal Tom Middendorp: “Ik heb enorm veel waardering voor onze militaire families en relaties. Zonder hun steun en inzet zijn er geen missies! Missie MAX is er daarom speciaal voor het thuisfront! Dat verdienen ze.” Jan Slagter, directeur Omroep MAX: “De feestdagen breng je door met familie en vrienden. Maar voor de vele Nederlandse militairen op missie is dit niet mogelijk. Met Missie MAX geven we de uitgezonden militairen en hun dierbaren de mogelijkheid om voor even dicht bij elkaar te zijn.”

MAX Stars

Ook dit jaar zijn de MAX Stars weer van de partij. Een samengesteld koor van kinderen van uitgezonden militairen treedt samen met Glennis Grace op met het nummer Bij mij. In bovenstaande videoplayer kunt u de clip bekijken!

Missie MAX wordt uitgezonden op zondag 25 december 2016 om 17.00 uur op NPO 1 en op dinsdag 27 december 2016 om 17.05 uur op NPO 1

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer