Dit zijn de kandidaten van Heel Holland Bakt Kids 2020!

Omroep: MAX

Duur: 0:01:00

Uitzending: vr 18 sep 2020 10:00

Heel Holland Bakt Kids: dit zijn de bakduo’s en eerste beelden uit HHB Kids

Vanaf 3 oktober 2020 zendt MAX  Heel Holland Bakt Kids uit. In dit programma gaan 6 jonge bakkers samen met hun ouders de sterren van de hemel bakken. De duo’s zijn nu bekend en de eerste beelden zijn er ook.

Na 7 seizoenen Heel Holland Bakt mogen nu ook kinderen alles in de strijd gooien om de beste thuisbakker te worden. Onder toeziend oog van de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven doen de bakduo’s uit Heel Holland Bakt Kids hun uiterste best om elke week tot meesterbakkers verkozen te worden en uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen én te winnen. Natuurlijk is presentator André van Duin ook weer van de partij.

Maak kennis met de deelnemers

De kinderen en ouders die gaan bakken in de Heel Holland Bakt Kids-tent zijn Annika en haar vader Jelle, Julian en zijn moeder Elma, Marem en haar moeder Bernadette, Mees en zijn vader Bas, Saar en haar moeder Francis en Sophie en haar moeder Mirjam. Op Zapp.nl/HeelHollandBaktkunt u kennismaken met de deelnemers.

Eerste beelden

Ook zijn de eerste beelden van het programma nu te bekijken. U kunt ze zien boven dit artikel.

Aflevering 1

Naast de kandidaten en de eerste beelden, is ook het thema van aflevering 1 bekend. Deze staat in het tegen van Dierendag. De bakduo’s decoreren deze aflevering dierendonuts en maken een beestachtig mooi spektakelstuk; een dierentaart. Ondertussen is André druk bezig met konijn Jodocus en de andere beestenbende.

Heel Holland Bakt Kids, vanaf 3 oktober 2020 om 19.25 uur op NPO 3.

Geef een reactie