Duur 15:05
Gepubliceerd op 15 augustus 2019

Extra materiaal van Het Moment: Woodstock

In Het Moment: Woodstock van MAX brengt presentator Dieuwertje Blok het legendarische popfestival Woodstock opnieuw tot leven. Dit doet zij aan de hand van uniek beeldmateriaal, ooggetuigenverslagen en gesprekken met mensen voor wie dat ene moment allesbepalend is geweest. In een persoonlijke zoektocht reist Dieuwertje af naar de plek waar het evenement destijds plaatsvond en spreekt ze met hoofdrolspelers van toen.

Extra materiaal

In een extra aflevering van dit programma, die u bovenaan deze pagina kunt bekijken, kunt u nog meer bijzondere ontmoetingen bekijken die Dieuwertje Blok heeft gehad tijdens haar reis. Zo spreekt Dieuwertje Elliott Landy, de officiële fotograaf van Woodstock. Pinkpop-organisator Jan Smeets en Woodstock-organisator Michael Lang vertellen wat hun favoriete Woodstock-moment is.

Meer over Woodstock

Wilt u meer zien, horen en weten over Woodstock? Wij hebben een uitgebreid achtergrondartikel over dit unieke festival gemaakt. Daarnaast besteedt NPO Radio 5 veel aandacht aan het festival op 15 augustus. Alle programma’s op de zender (waaronder de MAX-programma’s Je dag is goed! en Haandrikman!) draaien de gehele dag muziek van artiesten die op Woodstock optraden en De MAX! staat volledig in het teken van Woodstock. In dit programma komen onder meer onder meer Ricky Koole (ook te zien in Het Moment: Woodstock) en Paul de Munnik vertellen over wat Woodstock voor hen betekent. U hoort De MAX! elke werkdag tussen 18.00 en 20.00 uur op NPO Radio 5. Je dag is goed! met Jeroen van Inkel is van maandag tot en met vrijdag te horen van 07.00 tot 10.00 uur. Haandrikman! van maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 14.00 uur.

Geef een reactie