Duur 14:43
Gepubliceerd op 25 juni 2019

Heel Nederland Thuis in Beweging: 2 augustus 2020

Nu door de corona-maatregelen vooral veel ouderen nog steeds thuiszitten, is sportief bewegen niet gemakkelijk. Terwijl algemeen bekend is dat bewegen juist heel belangrijk is voor de gezondheid van lichaam en geest. Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer. Op verschillende platforms waaronder MAX Vandaag biedt zij oefeningen aan, op basis van uitzendingen van Nederland in Beweging en extra YouTube-filmpjes, die samen een trainingsschema vormen.

De oefening voor zondag 2 augustus 2020:

Vandaag oefeningen voor de conditie. De oefeningen die hierop gericht zijn beginnen vanaf minuut 03:21 tot 06:13 . Maar natuurlijk is de hele video goed om mee te doen!

Geef een antwoord

Reacties (2)

  1. Miss says:

    Goedemorgen, heerlijk iedere morgen een kwartier meebewegen op mijn “eigen” tijd, super. Heb ik gelijk 2 flesjes water gevuld die ik “moet” leegdrinken. Helaas blijft de datum op 2 augustus staan (dit is dezelfde uitvoering als 1 augustus ). Klopt dat? Zelf ga ik nu terug naar juni, kom ik vanzelf wel weer bij 2 augustus ?.

    1. MAX Vandaag says:

      Goedemiddag Miss, bedankt voor uw reactie en wat fijn om te lezen dat u zo graag meedoet aan Heel Nederland Thuis in Beweging. Sinds 1 juli zijn de dagelijkse trainingen weekendtrainingen geworden. Op 8 en 9 augustus zijn er weer nieuwe trainingen te vinden.

Bekijk ook

Meer