Duur 15:00
Gepubliceerd op 18 februari 2019

Heel Nederland Thuis in Beweging: 15 augustus 2020

Nu door de corona-maatregelen vooral veel ouderen nog steeds thuiszitten, is sportief bewegen niet gemakkelijk. Terwijl algemeen bekend is dat bewegen juist heel belangrijk is voor de gezondheid van lichaam en geest. Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer. Op verschillende platforms waaronder MAX Vandaag biedt zij oefeningen aan, op basis van uitzendingen van Nederland in Beweging en extra YouTube-filmpjes, die samen een trainingsschema vormen.

De oefening voor zaterdag 15 augustus 2020:

Vandaag oefeningen voor de benen. De oefeningen die hierop gericht zijn beginnen vanaf minuut 06:15 tot 09:04. Maar natuurlijk is de hele video goed om mee te doen!

Geef een reactie

Reacties (5)

 1. Miss says:

  Goedemorgen. Klopt het dat ik buiten de positieve praatjes van Olga geen filmpje krijg met het kwartier bewegen?
  ?

  1. Miss says:

   P.S. Bovenstaande geldt voor 15 en 16 augustus. ?

  2. MAX Vandaag says:

   Beste Miss, bedankt voor uw reactie. In het weekend plaatsen wij extra oefeningen, gebaseerd op de uitzendingen van Nederland in Beweging. De uitzendingen staan er in hun geheel bij en in de omschrijving staat beschreven vanaf welke minuut de oefeningen te zien zijn. Daarnaast zijn extra YouTube-filmpjes te zien, die samen een trainingsschema vormen. We hebben het even nagekeken, maar bij ons staan bij zowel 15 als 16 augustus beide filmpjes erbij.

 2. Miss says:

  Goedemorgen “Max”, dank voor de reactie. Gisterochtend stonden de filmpjes er bij mij niet bij, maar nu wel ??

  1. MAX Vandaag says:

   Beste Miss, bedankt voor uw reactie. Er bleek achteraf inderdaad een technische storing te zijn geweest, fijn dat u ze uiteindelijk toch nog heeft kunnen bekijken.

Bekijk ook

Meer