Duur 11:46
Gepubliceerd op 17 november 2023

Doe de HOOP-scan test, hoe positief staat u in het leven?

Op vrijdag 17 november 2023 zijn Erik Scherder en Leonard Hofstra bij Tijd voor MAX te gast. Ze doen onderzoek naar hoe positief mensen over het algemeen in het leven staan. En u kunt ze daarbij helpen, door de HOOP-scan in te vullen.

De HOOP-scan

Hoe staat het met de veerkracht en het welzijn van de kijkers van MAX? U kunt meehelpen om die vraag te beantwoorden. Dat kunt u doen door de HOOP-scan in te vullen. Dit is een laagdrempelige test, om te meten hoe positief u in het leven staat. Ontdek in 10 minuten uw kwaliteiten op het vlak van humor, ontspanning, optimisme en positiviteit. En krijg handvatten om uw veerkracht en welzijn te vergroten.

Doe de HOOP-scan

Erik Scherder en Leonard Hofstra analyseren de verzamelde data en presenteren de resultaten op 17 november live in de uitzending van Tijd voor MAX.

Lezing

Op 3 december 2023 geven Erik Scherder en Leonard Hofstra een gratis lezing, Hoop voor Hart en Hersenen, in het PHIL theater in Haarlem. Deze is inmiddels vol en vanwege de grote belangstelling hebben ze besloten een vervolglezing te geven, op een nog nader te bepalen datum. Daarvoor kunt u zich nu alvast opgeven.

(Foto: Shutterstock)

Geef een reactie

Reacties (3)

  moniique says:

  Beste Max ik wil graag in aanmerking komen voor de gratis theater voorstelling van Eric Scherder en Leonard Hofstra.. Ik hoop dat het bijwonen van deze voorstelling mijn veerkracht verhoogd.
  Het liefst zou ik samen met mijn man gaan.
  Vriendelijke groet Monique

   MAX Vandaag says:

   Beste Moniique en maripet06, bedankt voor uw reacties. U kunt zich via deze pagina opgeven: https://www.maxvandaag.nl/sessies/paginas/oproep/vervolglezing-hoop-voor-hart-en-hersenen/ Vriendelijke groet, webredactie MAX Vandaag

  maripet06 says:

  Beste Max, ook ik wil graag in aanmerking komen voor de theater voorstelling van Eric Scherder en Leonard Hofstra. Ik hoop hiermee instrumenten te krijgen die mijn Welzijn en Veerkracht verhogen.
  Vriendelijke groet, Maria

Bekijk ook

Meer