Duur 01:41
Gepubliceerd op 31 mei 2018

Meldpunt Online: Theo’s gehoorapparaat retourneren mag dat?

De 91-jarige vader van MAX-presentatrice Elles de Bruin heeft op haar verzoek 4 weken lange en gehoorapparaat geprobeerd. Hij heeft hem teruggebracht. We vragen MAX Ombudsman Jeanine Janssen of dit mag, wat de eisen aan een gehoorapparaat eigenlijk zijn en wat haar advies zou zijn aan de vader van Elles.

Dinsdag 5 juni 2018 volgt deel 5 van de reeks met de vader van Elles. Donderdag 7 juni is er een nieuwe extra Meldpunt Online-video hier op MAX Vandaag!

 

Geef een reactie

Reacties (3)

 1. Weespermop says:

  Normaal wordt er een probeer periode aangeboden. Soms van wel 3 maanden. Dus mag de vader van Elles het hoorapparaat gewoon terug brengen!

 2. haeften48 says:

  mijn vrouw heeft al 40 jaar hoorapparaten. Twee jaar geleden nieuwe hoorapparaten genomen. $ verschillende uitgeprobeerd. Bij elkaar 8 maanden geduurd en daarna nog 4 maanden bedenktijd. Dus……..mag altijd

 3. catha says:

  Een kennis van mij probeerde twee aanbieders en twee gehoorapparaten uit en koos de, voor hem, beste.
  In de winkel die had “verloren” keken we wel wat raar, maar accepteerden de situatie. Eigenlijk was een niet geslaagde poging volgens hen alleen bedoeld om een ander apparaat te nemen, maar wel bij dezelfde winkel.

Bekijk ook

Meer