Duur 02:20
Gepubliceerd op 15 mei 2018

Meldpunt Online: naar de audicien

Presentatrice Elles de Bruin probeert haar 91-jarige vader Theo de Bruin aan het gehoorapparaat te krijgen. Vandaag gaat ze met hem naar de audicien! De winkelier en Elles doen er alles aan om Theo te helpen…

Dinsdag 22 mei 2018 deel 2! Donderdag 17  mei volgt een extra Meldpunt Online-video hier op MAX Vandaag!

Geef een reactie

Reacties (3)

 1. Abbertje says:

  Met de Audicien ben ik het absoluut NIET eens! Hij laat weten dat ouderen een bezoek aan een audicien uitstellen omdat zij zich er voor zouden schamen. Dit i.v.m. leeftijd en dat moeilijk kunnen accepteren.
  Grote onzin! Ik ben daar een beetje boos over. Ik denk zelfs dat menig oudere persoon graag van hun doofheid verlost willen worden. Is dit een excuus van de audicien?

  Ik woon alleen en heb al vele jaren een hoorapparaat, wat ik in bepaalde gevallen in doe als ik een gesprek moet voeren. Ik ben één-oorig totaal doof. Geregeld wordt het apparaat gecontroleerd óók door Kentalis.
  De bijgeluiden zijn heel naar, en dat is niet alleen bij mij. Vele mensen klagen hier over.

 2. Janssebo says:

  ik heb al jaren een gehoorapparaat (ben nu aan mijn derde stel) en doe ze alleen in als ik naar een bijeenkomst ga en daar is ringleiding want dan zet ik ze op ringleiding en kan ik het prima volgen) ik heb nu de gehoorapparaten van specsavers met 0 bijbetaling(Niets ten nadele van specsavers) maar kan er niets mee veel te veel bijgeluiden als ik bij een zetje mensen zit en hoe hard ik hem ook zet ik hoor alleen maar bijgeluiden.
  als ik bij mijn dochter achter het huis zit kan ik niet met hun praten want ik hoor wel alle bijgeluiden de auto`s rassen voor het huis langs en dat hoor ik wel.
  ze zijn kortgeleden bijgesteld en hebben ze mij er vijf mogelijkheden er op gezet.
  ik weet het niet meer.
  en waar ik mij dan ook nog vreselijk aan erger is dat de vergoeding die voor dit krijgt je ook nog 5 a 6 jaar mee moet doen.
  vergoed dan ook goeie gehoorapparaten. en zal dat dan ook een belemmering zijn dat ouderen er niet heen gaan.
  en wie zegt mij dat je voor deze vergoeding goeie gehoorapparaten krijgt. want ook de Audicien moet verdienen.
  maar ja als je geen geld hebt en daar komt het weer kun ook geen goede gehoorapparaten kopen.

 3. Theemuts says:

  Mij is verteld dat je een gehoorapparaat altijd moet dragen en niet af en toe.Anders wennen je hersens er niet aan.
  En als je 91 jaar ben is het misschien wel te laat om er aan te moeten wennen.
  Mensen willen waarschijnlijk geen gehoorapparaat omdat de bijgeluiden inderdaad heel vervelend zijn dat hoor je van heel veel mensen.

Bekijk ook

Meer