Tijd voor MAX

Amusement

Middagmagazine met Sybrand Niessen en Martine van Os

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Vr 20 januari 2017 17:05 NPO 2 41 min
Herhaald op 23 januari 2017 NPO 1

Fietsreis door Noord-Amerika

Sanne Vogel, Vivian Reijs, Anita Witzier, Patrick van Veen, Lotte Stegeman, Peter Smolders, Emile Bode, Robèrt van Beckhoven en Jon Tarifa.

Actrice en regisseur Sanne Vogel en presentatrice en voedingscoach Vivian Reijs zijn te gast. Uit onderzoek is gebleken dat het gemiddelde kind 24 klontjes suiker per dag binnenkrijgt. Sanne en Vivian willen hier iets tegen doen.

Ook Anita Witzier komt langs. Zij presenteerde het Depressiegala. Het thema van het gala was dit jaar: jongeren. Wat is de ervaring van Anita met depressies?

Apendeskundige Patrick van Veen zit ook aan tafel. Hij werpt zijn licht op de inauguratie van Donald Trump.

In Nederland worden Amerikanen vaak gezien als oppervlakkig, dik en dol op wapens, maar klopt dat beeld wel? De journalisten Lotte Stegeman en Peter Smolders maakten een fietstocht van 11.000 kilometer dwars door de Verenigde Staten om de gewone Amerikaan te leren kennen. Ze schreven er ook het boek 'Country Roads' over.

Schoonmaakexpert Emile Bode heeft weer een onvergetelijke huishoudtip voor ons. In de keuken staat Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

In oktober was Jon Tarifa opeens wereldnieuws. Een clip van zijn nummer 'Don't Go' werd meer dan 15 miljoen keer bekeken. Bij ons treedt hij op.