Missie MAX 2013 - Deel I

In 2013 organiseert MAX voor de zesde keer Missie MAX. In Missie MAX steken we uitgezonden militairen, politiefunctionarissen en hun thuisfront een hart onder de riem tijdens de feestdagen.

Juist in deze tijd is het gemis van geliefden, familie en vrienden bijzonder sterk. Tijdens de Missie MAX dag kan men genieten van optredens van de Cast van Soldaat van Oranje, Jannes, Wolter kroes, Berget Lewis en Réne Froger.

Daarnaast krijgt het thuisfront de gelegenheid om een videoboodschap voor hun militair in te spreken. Ook minister-president Rutte, minister van defensie Jeanine Hennis-Plasschaert, de fractievoorzitters en diverse BN-ers spreken hun groet uit.

Jan Slagter brengt de persoonlijke boodschappen vervolgens naar diverse uitzendgebieden in Turkije en Israël om de militairen en het politiepersoneel te verrassen. En daarnaast is het item 'Hoe is het nu met' ook dit seizoen weer terug. Hierin gaan we op bezoek bij militairen en hun familie die in een vorige uitzending van Missie MAX te zien waren.