Droomhuis Gezocht

Omroep: MAX

Duur: 0:45:33

Uitzending: wo 28 jun 2017 19:00

Droomhuis Gezocht – Duitsland, het Sauerland

Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab brengen graag ’s winters én zomers hun vakanties met elkaar doorbrengen. Allemaal zijn ze gek op skiën, wandelen en houden ze van de gezellige Duitse sfeer.  Sybrand Niessen zoekt samen met Elles, Gerrit en de ouders van Elles, Ria en Ab, een huis in het Sauerland, Duitsland.

De band tussen Elles, Gerrit, Ria en Ab is heel hecht. Ria en Ab zijn beide gepensioneerd en passen veel op de kleinkinderen. Elles en Gerrit zijn zelfs op huwelijksreis geweest naar het Sauerland.

Slechts 3 uur rijden

Het liefst willen ze een vrijstaand huis met een ruime tuin voor de kinderen en honden. Op slechts 3 uur rijden van Utrecht ligt het Sauerland, een berggebied in Midden-Duitsland. De hoogte in het gebied varieert van 210 meter tot 840 meter. De bergen zijn niet alleen in de winter een publiekstrekker, want hier beginnen ook in het voorjaar en zomers veel actieve vakantiegangers hun wandelingen. Sybrand brengt onder andere een bezoek aan stuwmeren, grotten, imposante burchten en steden als Brilon.

Geef een reactie