Fotowedstrijd gesloten

De Professors op Pad fotowedstrijd is  gesloten. We hebben vele fantastische foto’s binnengekregen, vergezeld prachtige verhalen van de Nederlandse natuur door úw/jullie ogen. Dank daarvoor!

Meer dan 1.500 foto’s zijn ingestuurd, in de categorieën PlantLandschap en Dier. Uit die enorme hoeveelheid foto’s heeft de jury, bestaande uit Sasha de Boer, Patricia Steur en prof. mr. Pieter van Vollenhoven zelf, een selectie van winnaars gemaakt.

Bekijk de winnende foto’s! 

De Professors op Pad-fotowedstrijd!

Naar aanleiding van de gloednieuwe natuurserie Professors op Pad organiseert MAX een heuse natuurfotowedstrijd. In Professors op Pad is te zien dat prof. mr. Van Vollenhoven een fervent natuurfotograaf is. Door het fotograferen is hij de natuur pas goed gaan bekijken. De professors roepen iedereen in Nederland op om aan het fotograferen te slaan. Prof mr. Van Vollenhoven zegt dan ook: ‘Ik hoop oprecht dat vele kijkers, en ook niet-kijkers, aan deze fotowedstrijd gaan meedoen!’

De selectie: wat gebeurt er met uw foto?

Een eerste willekeurige selectie van de inzendingen is reeds geëxposeerd tijdens de Open Studio Dagen, op 1 en 2 september 2018 op het Media Park in Hilversum. Medio oktober selecteert een deskundige jury onder leiding van prof. mr. Van Vollenhoven per categorie een vijftal finalisten uit alle ingestuurde foto’s die voldoen aan de voorwaarden. Uit de finalisten wordt door de jury, bestaande uit prof. mr. Pieter van Vollenhoven (juryvoorzitter), fotograaf Sacha de Boer en fotograaf Patricia Steur, een winnaar gekozen. De foto’s van de finalisten worden geëxposeerd met het werk van de professor. Daar is met de winnaars contact over.

Doneer uw foto!

De foto’s die de juryselectie hebben gehaald worden geveild. De opbrengst gaat naar het Fonds Slachtofferhulp.