Professors op Pad

In het programma Professors op Pad is te zien dat prof. mr. Van Vollenhoven een fervent natuurfotograaf is. Door het fotograferen is hij de natuur pas goed gaan bekijken. Naar aanleiding van de natuurserie wordt ook dit seizoen een natuurfotowedstrijd georganiseerd. De professor roept iedereen in Nederland op om aan het fotograferen te slaan.

Zo doet u mee aan de Professors op Pad-fotowedstrijd!

Het programma is op zoek naar uw mooiste Nederlandse natuurfoto. Er zijn 3 categorieën: Landschap, Dier en Plant. We vragen u om een korte toelichting bij de foto, zodat we uw verhaal achter de foto leren kennen. U kunt uw foto insturen tot vrijdag 14 februari 2020 en per categorie kunt u 1 foto insturen. De foto is recent (in ieder geval een jaar voor het insturen) in Nederland gemaakt en u bent geen beroepsfotograaf.

De selectie: wat gebeurt er met uw foto?

Een deskundige jury onder leiding van prof. mr. Van Vollenhoven selecteert vervolgens per categorie een aantal finalisten uit alle ingestuurde foto’s die voldoen aan de voorwaarden. Een selectie van de inzendingen is te zien op MAX Vandaag.

De inschrijving is gesloten en de jury is momenteel in beraad over de inzendingen!