Duur 14:50
Gepubliceerd op 21 maart 2019

Heel Nederland Thuis in Beweging: oefening 26 maart 2020

Nu door de (terechte) corona-maatregelen vooral veel ouderen thuiszitten, is sportief bewegen moeilijker geworden. Terwijl algemeen bekend is dat bewegen juist heel belangrijk is voor de gezondheid van lichaam en geest. Om heel Nederland thuis in beweging te krijgen werpt Olga Commandeur zich op als nationale personal trainer. Op verschillende platforms waaronder MAX Vandaag biedt zij dagelijkse oefeningen aan, op basis van uitzendingen van Nederland in Beweging, die samen een weekschema vormen.

De oefening van donderdag 26 maart 2020:

Olga Commandeur: “Hallo, hier uw coach. Wist u dat er extra uitzendingen van Nederland in Beweging geprogrammeerd staan? U ziet ze elke (thuis)werkdag in de ochtend op NPO 1! Bent u zo iemand die liever zelf bepaalt wanneer u sport? Dat komt goed uit. Want hier op MAX Vandaag zijn er een nieuwe oefening klaargezet. We richten ons vandaag op de conditie!

De conditie-oefeningen zijn te zien vanaf minuut 03:32 tot 06:18 of einde aflevering in de player bovenaan. Hieronder nog een extra oefening van Olga!

Accepteer de cookies om dit element te weergeven.

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer