Word lid van MAX!

Omroep: MAX

Duur: 0:00:00

Uitzending: ma 13 nov 2017 01:00

MAX bezoekt, MAX viert en MAX strijdt

“MAX bezoekt, MAX viert en MAX strijdt.” Een week lang, van maandag 13 tot en met zondag 19 november 2017, roep ik met deze woorden in spotjes op radio en tv luisteraars en kijkers op om ondersteunend lid te worden van Omroep MAX.

Niet zomaar een kreet

Niet direct een slogan die je van een omroeporganisatie zou verwachten, toch? Niettemin een claim die als geen ander op MAX van toepassing is. Sta me toe dat ik een nadere toelichting geef aan de hand van wat voorbeelden. MAX is namelijk niet zomaar een omroep, we zijn de stem van en voor ouderen en zijn er altijd en overal. Weet u nog, die kreet ooit van een collega-omroep die ‘naar je toekwam’? Nou, dat neemt MAX letterlijk!

Kriskras door het land

We staan dichtbij u, zoeken u op in het hele land met onze programma’s en gezellige en druk bezochte ledendagen. Zo reisden Sybrand Niessen en Martine van Os in september kriskras door het land. Met Tijd voor MAX op toer deden ze in 4 weken 4 prachtige locaties aan: Scheveningen, Den Bosch, Blokzijl en Middelburg. Maar zo’n live uitzending in de buitenlucht kan je soms voor verrassingen plaatsen. Zo ging op de boulevard van Scheveningen de wind er soms met de papieren van de presentatoren vandoor en viel er zo nu en dan een spatje regen. Regen die er volgens de weersverwachtingen de daaropvolgende week zo langdurig zou vallen, dat helaas besloten moest worden de uitzending te verplaatsen naar de droge studio. En we hadden nog wel zo’n bijzondere buitenlocatie gevonden: de tuin van de Sint-Janskathedraal in ‘s-Hertogenbosch. Gelukkig konden we met de interessante BN’ers, fantastische artiesten en andere spannende gasten de gezellige Brabantse sfeer naar de studio brengen. Het rondreizen met Tijd voor MAX op toer – overigens trok ook Hallo Nederland door het land – past goed bij MAX, omdat we graag onze kijkers en achterban opzoeken, óók buiten de Randstad. En het levert schitterende uitzendingen op!

Van praalwagen tot skûtsje

Daarom maken we ook reportages van de carnavalsgekte in verschillende dorpen en laten we de mensen die niet in staat zijn om carnaval van dichtbij mee te maken genieten van mooie optochten in carnavallend Nederland. Zo kunnen de kijkers thuis één van de grootste volksfeesten van ons land meebeleven. Maar ook het enerverende skûtsjesilen op de Friese meren kan op onze belangstelling rekenen, wat resulteert in prachtige wedstrijdbeelden en interessante sfeerreportages. En wat dacht u van het Bloemencorso Rijnsburg met die indrukwekkende praalwagens? U kunt thuis bijna de geur van de ingestoken bloemen ruiken! De Bed & Breakfasts die we op tv de revue laten passeren staan overal in ons mooie landje en we laten ook altijd veel van de bijzondere omgeving van de accommodaties zien.

Juist dan is MAX er

We houden er rekening mee dat veel ouderen veel genoeglijke tijd voor de televisie doorbrengen. Niet iedereen is in staat om eropuit te gaan en evenementen te bezoeken. Daarom is MAX is er óók in de zomer voor zijn kijkers. In de van oudsher herhalingsrijke vakantieperiode is MAX juist extra zichtbaar met veel nieuwe programma’s. Datzelfde geldt voor de decembermaand en zijn feestdagen, die niet altijd door iedere oudere als zodanig wordt ervaren. MAX is ook dan volop aanwezig met sfeervolle, gezellige en ontroerende programma’s om u fijne kerstdagen en een vrolijk Oud & Nieuw te bezorgen.

Vier het leven!

We willen u thuis zo veel mogelijk laten genieten en met u het leven vieren. Er is onnoemelijk veel dat het leven de moeite waard en mooi maakt. Neem prachtige muziek, of het nu klassiek is – denk aan ons radioprogramma 4 De Middag -, fanfaremuziek zoals op de Nationale Taptoe of popmuziek die we in onze Muziekspecials op tv tonen. Zo kunt u ook vanuit uw comfortabele stoel meedromen met de mensen die op zoek zijn naar een droomhuis, u verwonderen over de avonturen van Erica of meeleven met de ervaringen van de caravanners en campers in We zijn er bijna! We laten u ’s morgens gezond meebewegen en uw geheugen trainen. U kunt genieten van de milde humor van Hendrik Groen en zijn kameraden en van fascinerende natuur, u voorgeschoteld door de Baardmannetjes en Midas Dekkers. Laat u uitdagen om mee te spelen met Met Het mes op Tafel, boeien door de nieuwste ontwikkelingen op medisch gebied of neem een interessant kijkje achter de schermen van het Van der Valk-concern. Of ga gezellig mee naar de tent van Heel Holland Bakt, kies uw favoriete bakker en smul – op afstand – van de heerlijke baksels die uit de ovens worden getoverd om vervolgens na te genieten met André van Duin.

Oog voor misstanden

MAX informeert, ontroert en inspireert niet alleen, we hebben ook oog voor dat wat er misgaat in de maatschappij. In Hollandse Zaken stellen we actuele kwesties aan de kaak, ons programma MAX Maakt Mogelijk laat zien wat de gelijknamige stichting betekent voor ouderen op het gebied van de verbetering van hun leefomstandigheden en het vervullen van speciale wensen en met onze immer strijdbare Ombudsman pakken we misstanden aan die u raken. Dankzij hun energieke en vasthoudende inzet zijn al diverse geweldige doorbraken bereikt op onder meer pensioengebied en de overheid die alsmaar verder digitaliseert.

Dank voor uw steun!

MAX wil nog jaren vele programma’s voor u maken en opkomen voor uw belangen! Steun ons daarom en word lid! Dat kost slechts 7,50 euro per jaar en levert u ook nog eens tal van voordelen op, zoals deelname aan exclusieve uitstapjes en evenementen en korting op producten. Bel nu naar 0900 – 5555 000 of ga naar ikwordlidvanmax.nl en meld u aan! Bent u al ondersteunend lid, vraag dan mensen in uw omgeving die sympathiek staan tegenover MAX om lid te worden. Alvast hartelijk dank!

Geef een reactie