Duur 00:36
Gepubliceerd op 22 februari 2021

Jan Slagter: Steun MAX en word lid

Op tv ziet u mij deze dagen weer regelmatig voorbijkomen met een filmpje waarin ik de kijkers oproep lid te worden van Omroep MAX. We hebben namelijk uw steun hard nodig. Om mooie programma’s te kunnen blijven maken en om op te komen voor uw belangen en die van anderen.

MAX geeft ouderen een stem

Heel Holland Bakt, Met het Mes op Tafel, Tijd voor MAX, Droomhuis Gezocht, We zijn er Bijna!, Het geheime dagboek van Hendrik Groen, MAX PubQuiz, Sterren op het Doek … Stuk voor stuk programma’s die hoge waarderingscijfers krijgen van de kijker. De waardering voor onze programma’s op radio en televisie is in de loop der jaren eigenlijk alsmaar gegroeid. De reden? Wij maken programma’s omdat onze doelgroep er graag naar luistert en kijkt. En niet omdat de maker het een mooi programma vindt en het daarom moet worden uitgezonden. De kijkers en luisteraars zien in dat wij programma’s maken vanuit de leef- en denkwereld van de vijftigplussers. Onafhankelijk, zowel qua politiek als geloof, bereikt MAX de ouderen op een manier die hen aanspreekt. Met respect en niet betuttelend. Ouderen doen mee in de samenleving en tellen mee. Wij hebben met onze programma’s, ons internetplatform MAXVandaag.nl en onze radio- en tv-gids MAX Magazine deze steeds groter wordende groep Nederlanders een stem gegeven.

MAX, juist nu

 Als dé omroep voor ouderen heeft MAX zijn verantwoordelijkheid genomen en midden in de corona- pandemie de programmering omgegooid. Op televisie, radio én online gaven en geven we betrouwbare en actuele informatie over het coronavirus, specifiek op vijftigplussers gericht. Tijd voor MAX ging langer door in de zomer om u te blijven voorzien van informatie. En Op1 werd vanwege de crisis ook in het weekend uitgezonden. We zijn ook allerlei projecten gestart in samenwerking met wetenschappers en diverse organisaties zoals de Luisterlijn. Daarnaast blijven we u voorzien van programma’s met een lichtvoetig karakter. Zo zaten maar liefst 3,8 miljoen kijkers tijdens de finale van Heel Holland Bakt aan de buis gekluisterd. Ik ben blij en trots dat MAX al deze mensen een fijne, ontspannen avond heeft bezorgd in deze met name voor vele ouderen angstige en eenzame tijden.

In uw belang

Juist in deze moeilijke periode wil MAX er voor u zijn. Niet alleen met mooie programma’s, we komen ook op voor de belangen van vijftigplussers. MAX zet zich elke dag in om het leven van ouderen te verbeteren en te veraangenamen, in Nederland en daarbuiten. Onze MAX Ombudsman Rogier de Haan heeft geweldige resultaten bereikt in zijn strijd voor een rechtvaardige en eerlijke behandeling van gepensioneerden. Zijn collega Jeanine Janssen ontpopte zich als een ware ‘MAX vakantievrouw’ en gaf bijna dagelijks in allerlei actualiteitenprogramma’s en talkshows updates over de coronaperikelen van vakantiegangers. Het juridisch deskundige belpanel van MAX Ombudsman zit iedere ochtend klaar om vragen, problemen of klachten van MAX-leden te beantwoorden.

Beter samen

Kent u overigens ons nieuwe online platform al? Op MAX Meeting Point kunnen leden van MAX met elkaar in contact komen om vriendschappen te sluiten en interesses te delen. Houdt u van gezelligheid? Dan bent u bij MAX Meeting Point op de goede plek! Want samen is beter dan alleen. MAX Meeting Point is makkelijk in gebruik en veilig.

Uw steun is hard nodig

Met uw steun kunnen we onze programma’s voor u blijven maken en uw belangen blijven behartigen. Word lid voor slechts 7,50 euro per jaar en vraag anderen in uw omgeving uw voorbeeld te volgen. Uw voordelen 6 keer per jaar het MAX Ledenblad, deelname aan exclusieve ledenactiviteiten, korting op onze evenementen en voorstellingen, gratis persoonlijk advies van de MAX Ombudsman en exclusieve toegang tot het platform MAX Meeting Point. Wij hebben uw steun hard nodig! Bel nu 0900-555500 of ga naar ikwordlidvanmax.nl

Geef een reactie

Reactie

 1. dragon says:

  Ik ben lid geworden van MAX, maar steeds moet ik weer inloggen.
  Zodra ik een ander item aanklik, lig ik eruit.
  Na het inloggeg, wat opzich al niet éénvoudig is, omdat het ww niet getoont wordt,
  Bij veel andere sites ook de bank, kan men op een oogje klikken om te zien of ik het juiste ingevuld heb, immers als de Capslock per abuis aanstaat, lukt het nooit.
  Verder is de site een gokautomaat, van een brij van menu’s , waar ik per ongeluk wel een bij het juiste terecht kom.
  Waar vind ik een duidelijk overzicht van MAX lidmaatschap, en mogelijkheden.
  Sommige dingen zijn gelukt, maar niet meer terug te vinden.
  Ook komt elke keer de vraag of ik lid wil worden, en ook de opmerking “registreren” of “log in”
  Terwijl ik al lid ben, en al geregistreerd ben, en ook al ben ingelogt