Duur 00:30
Gepubliceerd op 21 maart 2022

Jan Slagter: ‘MAX: altijd en overal’

Het contrast kon bijna niet groter zijn. Op zaterdag bezorgden we zo’n 2,3 miljoen kijkers een vrolijke avond met de seizoenstart van Heel Holland Bakt en enkele dagen later vroegen we met hartverscheurende beelden bij Tijd voor MAX aandacht voor onze actie voor Oekraïense vluchtelingen. Die enorme veelzijdigheid en maatschappelijke betrokkenheid met het hart op de juiste plek is in mijn ogen nou typisch MAX.

Werfcampagne van start

“MAX is er altijd en overal.” Zo begin ik de spotjes die u de komende dagen regelmatig voorbij zult horen en zien komen op radio en tv. Ook op internet, sociale media en in krantenadvertenties probeer ik zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken om zich als lid aan te sluiten bij Omroep MAX.

Enthousiaste kijkers en luisteraars

Onze programma’s worden zeer gewaardeerd. Of het nu gaat om tv-programma’s als Heel Holland Bakt, Denkend aan Holland, Bed & Breakfast en Tijd voor MAX of om radioprogramma’s als Nieuwsweekend, Villa VdB en Lunch Lekker met Daniel Dekker, u voelt zich er thuis. Dat u met zo velen naar ons kijkt en luistert en ons volgt op internet via ons platform MAXVandaag.nl, stellen wij erg op prijs.

We staan voor u klaar

Maar daarnaast is MAX op nog veel meer manieren actief en komen wij op voor uw belangen. Onze MAX Ombudsman staat dagelijks voor u klaar bij vragen of problemen. Met name op het gebied van pensioenen heeft de Ombudsman ongelofelijk veel kunnen betekenen voor de ouderen in ons land. Maar ook rond reizen en consumentenkwesties staan Rogier, Jeanine en hun team paraat. Ook de Soresdienst biedt een helpende hand in uitzichtloze situaties en laat niemand in de kou staan. De MAX Seniorencoach helpt mensen die vastlopen weer de regie over hun eigen leven te krijgen.

Inzet voor Oekraïne

De stichting MAX Maakt Mogelijk zet zich in voor ouderen in binnen- en buitenland en vervult bijzondere wensen. Op dit moment worden alle zeilen bijgezet om steun te verlenen aan de mensen die moeten schuilen en vluchten uit Oekraïne. Het is aangrijpend om te zien hoe vele ouderen het slachtoffer worden van deze verschrikkelijke oorlog.

Sluit u bij ons aan!

Als u ons steunt kunnen wij ons blijven inzetten en u verrassen met mooie programma’s. Ruim 400.000 leden gingen u al voor. Als lid ontvangt u 6 keer per jaar het MAX Ledenblad, kunt u deelnemen aan exclusieve ledenactiviteiten, krijgt u korting op onze evenementen en voorstellingen, gratis persoonlijk advies van de MAX Ombudsman en exclusief toegang tot het platform MAX Meeting Point, dé veilige plek om gemakkelijk nieuwe mensen te ontmoeten. Word lid van MAX voor slechts € 8,50 per jaar. Bel nu 0900-5555000 (10 ct. p. min.) of ga naar ikwordlidvanmax.nl Dank u wel!

Geef een reactie

Reactie

    Annemiek says:

    Exclusief toegang tot Max? Nou ja, wat heet, voorheen tiental jaren ook, maar nadien werd je toch gedwongen lid te worden, waarna het heet dat je gratis gebruik mag maken van MMP. Voorheen 50plus. Kortom, word je geen lid van de Omroep, kon je van de een op andere dag niet meer deelnemen..
    Zo gaat Max ook met ouderen om! Doen er zich problemen voor en loopt het zo de spuigaten uit dat enkelen persoonlijk naar Jan Slagter een aangetekende brief sturen, komt daar geen reactie op. Echter, Jan Slater stuurt wel in hoogsteigen persoon de leden een soort van dreigmail (in privé mailbox) dat men verwijderd zal gaan worden als men ‘over de schreef’ gaat. Wat die schreef is bepaalt Jan!????

Bekijk ook

Meer