Emina Zorlak: ‘De koffie wordt nu duur gedronken, maar ik heb een bijzonder lekker alternatief’
Koffie! Voor sommigen een vanzelfsprekendheid, maar laten we wel wezen: het is en blijft een luxeproduct. Want hoewel het, vooral…
MeerKook mee met MAX: broodje pastinaak-paddenstoelenragout
Pastinaak, ook wel pinksternakel of witte wortel, is een plant uit de schermbloemenfamilie. Het heeft een zoete anijsachtige smaak en…
MeerDit zijn de regels bij het gebruik van een slimme deurbel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een deurbel met een camera, een slimme deurbel. U ziet wie er voor uw deur…
MeerWaarom u met een kaartje voor de tweede klas niet in de eerste klas van de trein mag zitten
Reist u wel eens met de trein? Dan komt het u vast bekend voor: een overvolle tweede klas, terwijl er…
MeerSurinaamse pom van SuriMAM
Pom is een typisch surinaams gerecht en ontbreekt nooit op een verjaardagsfeest. Het wordt voornamelijk gemaakt van pomtajer, een wortelknol….
MeerKook mee met MAX: marokkaanse stoof van vis met wortel en kikkererwten
Ras el hanout is een geurige kruidenmix die veel gerechten direct op smaak brengt. Het is een Marokkaans specerijenmengsel dat…
MeerHoe zit het? Hoe kunnen we zoveel songteksten onthouden?
Ogenschijnlijk simpele vragen zijn vaak het moeilijkst om te beantwoorden. In de rubriek Hoe zit het? proberen wij elke week…
MeerDeze voedingsmiddelen bevatten stiekem gluten
Voor mensen met coeliakie of een glutenintolerantie is het belangrijk om gluten te vermijden. Hoewel u bij gluten al snel…
MeerTijd voor MAX viert 50 jaar onafhankelijkheid Suriname
Tijd voor MAX staat op dinsdag 25 november 2025 uitgebreid stil bij de 50-jarige onafhankelijkheid van Suriname. Met persoonlijke verhalen…
MeerCampagne voor zelfredzaamheid tijdens een noodsituatie: hiermee kunt u 72 uur vooruit
Alle huishoudens krijgen vanaf 25 november 2025 een boekje van de overheid in de brievenbus. Hierin staat informatie over hoe…
Meer
