Krasse Knarren

Als je terug in de tijd zou kunnen gaan, zou je je dan jonger en vitaler kunnen voelen?

wo 27 augustus 2014 20:33 NPO 1 46 min

Krasse Knarren

De laatste dagen in het huis zijn aangebroken. Kitty belooft haar tarotkaarten te leggen voor de andere bewoners. Tijdens de picknick wordt het geheugenspel weer gespeeld. Dit keer neemt Hans de honneurs waar.

Er moet bewogen worden en wel iets meer dan een kleine wandeling. Hans zet een klein cricketparcours uit. Ook voor Ad en Trea is er geen rust: Trea helpt Ad bij het koken want vanavond is het zijn beurt. En Ad heeft nog nooit een maaltijd gekookt.

De dagelijkse routine van rust en activiteit lijkt zijn vruchten af te werpen. De kandidaten hebben zich goed gehouden aan de drie gezonde maaltijden op een dag. En met de laatste gezamenlijke lunch breekt ook de laatste geheugentest aan.

Traditiegetrouw wordt op de laatste avond een sjiek diner geserveerd. Reden voor iedereen om er om zijn paasbest uit te zien. En daarmee zit de week er bijna op. Dat betekent dat de Krasse Knarren weer medisch getest worden in het Catharina Ziekenhuis om te zien of er verbeteringen zijn opgetreden. Judith vertelt wat de uitslagen zijn.