Duur 06:52
Gepubliceerd op 24 juli 2020

Koen op de Kaart: West-Groningen

De helft van alle Nederlanders blijft binnen onze landsgrenzen deze zomer. We willen er wel op uit, maar moeten ook afstand houden. Voor MAX vakantieman verkent verslaggever Koen Bugter deze zomer in elke provincie één maagdelijke vakantiebestemming, om óp de kaart te zetten: waar is het goed toeven, maar niet te druk? Deze keer: West-Groningen.

West-Groningen

Koen wilde eigenlijk met zijn gezin naar een supercamping in Zuid-Frankrijk. Met gierende glijbanen, zee-blauwe zwembaden en een enthousiast animatieteam. Maar corona gooide roet in het eten. Niet getreurd: Koen heeft een geweldig alternatief gevonden: West-Groningen. Hij staat met de tent op een camping in Opende en brengt er een bezoek aan het wasmachine museum en wandelt over het blotevoetenpad.

Meld uw gemeente of vakantiebestemming aan!

De avonturen van Koen op de Kaart zijn te voglen op de Facebookpagina van MAX vakantieman en hier op MAX Vandaag. Woont u ook in een plaats, dorp of op een plek die meer aandacht verdient? Laat het ons dan weten en wie weet komt Koen langs deze zomer of beschrijven we u plaats op MAX Vandaag.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer