Duur 04:37
Gepubliceerd op 17 juli 2020

Koen op de Kaart: Meppel

De helft van alle Nederlanders blijft binnen onze landsgrenzen deze zomer. We willen er wel op uit, maar moeten ook afstand houden. Voor MAX vakantieman verkent verslaggever Koen Bugter deze zomer in elke provincie één maagdelijke vakantiebestemming, om óp de kaart te zetten: waar is het goed toeven, maar niet te druk? Deze keer: Meppel.

Meppel

Koen tipt weer een maagdelijke vakantieparel in ons eigen land! Hij fietst naar stad van de Keizersgracht, het Rembrandtplein en de Prinsengracht. Dan weet u het wel: onze Koen zet Meppel, ook wel het Mokum van het noorden genoemd, op de kaart!

In Onontdekte plekken voor een vakantie in eigen land, gaat MAX Vandaag op zoek naar bezienswaardigheden in Hoorn en naar de andere parels in de buurt.

Meld uw gemeente of vakantiebestemming aan!

De avonturen van Koen op de Kaart zijn te voglen op de Facebookpagina van MAX vakantieman en hier op MAX Vandaag. Woont u ook in een plaats, dorp of op een plek die meer aandacht verdient? Laat het ons dan weten en wie weet komt Koen langs deze zomer of beschrijven we u plaats op MAX Vandaag.

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer