Duur 04:34
Gepubliceerd op 19 juni 2020

Koen op de Kaart: een eiland zonder water… In Flevoland!

De helft van alle Nederlanders blijft binnen onze landsgrenzen deze zomer. We willen er wel op uit, maar moeten ook afstand houden. Voor MAX vakantieman verkent verslaggever Koen Bugter deze zomer in elke provincie één maagdelijke vakantiebestemming, om óp de kaart te zetten: waar is het goed toeven, maar niet te druk? Deze keer: Schokland.

Schokland

Koen zet een nieuwe vakantieparel op zijn kaart. Waar is het goed toeven én lekker rustig? Nou, in Schokland, Flevorland, bijvoorbeeld!  Ook leert hij dat u nooit te oud bent om iets nieuws te leren. Met wie zou u vakantie willen vieren op dit Hollandse eiland zonder water?

In Onontdekte plekken voor een vakantie in eigen land, gaat MAX Vandaag op zoek naar de bezienswaardigheden in Schokland en andere parels in de buurt.

Meld uw gemeente of vakantiebestemming aan!

De avonturen van Koen op de Kaart zijn te voglen op de Facebookpagina van MAX vakantieman en hier op MAX Vandaag. Woont u ook in een plaats, dorp of op een plek die meer aandacht verdient? Laat het ons dan weten en wie weet komt Koen langs deze zomer of beschrijven we u plaats op MAX Vandaag.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer