Duur 05:06
Gepubliceerd op 10 juli 2020

Koen op de Kaart: Drachten

De helft van alle Nederlanders blijft binnen onze landsgrenzen deze zomer. We willen er wel op uit, maar moeten ook afstand houden. Voor MAX vakantieman verkent verslaggever Koen Bugter deze zomer in elke provincie één maagdelijke vakantiebestemming, om óp de kaart te zetten: waar is het goed toeven, maar niet te druk? Deze keer: Drachten. 

Drachten

Goeie middei! Koen is deze week in het winderige, maar waanzinnige Drachten, Friesland. De Elfstedentocht komt hier nooit langs. Dus dachten ze in Drachten, dan schaatsen we toch gewoon op asfalt?! Extra voordeel: u hoeft er in Drachten geen tientallen jaren op te wachten. Koen trekt de stoute skeelers aan en laat zich rondleiden door de lieve bewoners van deze Noordelijke onontdekte vakantieparel.

In Onontdekte plekken voor een vakantie in eigen land, gaat MAX Vandaag op zoek naar bezienswaardigheden in Hoorn en naar de andere parels in de buurt.

Meld uw gemeente of vakantiebestemming aan!

De avonturen van Koen op de Kaart zijn te voglen op de Facebookpagina van MAX vakantieman en hier op MAX Vandaag. Woont u ook in een plaats, dorp of op een plek die meer aandacht verdient? Laat het ons dan weten en wie weet komt Koen langs deze zomer of beschrijven we u plaats op MAX Vandaag.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer