Duur 04:48
Gepubliceerd op 3 juli 2020

Koen op de Kaart: Amersfoort

De helft van alle Nederlanders blijft binnen onze landsgrenzen deze zomer. We willen er wel op uit, maar moeten ook afstand houden. Voor MAX vakantieman verkent verslaggever Koen Bugter deze zomer in elke provincie één maagdelijke vakantiebestemming, om óp de kaart te zetten: waar is het goed toeven, maar niet te druk? Deze keer: Amersfoort en het Eemgebied.

Amersfoort

Deze zomer had Koen graag een Rijncruise in Duitsland willen doen, maar toen kwam Corona. Nu cruiset hij dichterbij huis. Koen zet deze week het veelzijdige gebied rondom rivier De Eem op de kaart als maagdelijke vakantieparel. Dit gebied is lekker rustig, maar heeft alles wat je vakantiehart begeert: het folklorische Spakenburg, het bosrijke Baarn, de weelderige weilanden van Soest en, voor de stadsfanaten; Amersfoort.

In Onontdekte plekken voor een vakantie in eigen land, gaat MAX Vandaag op zoek naar bezienswaardigheden in Hoorn en naar de andere parels in de buurt.

Meld uw gemeente of vakantiebestemming aan!

De avonturen van Koen op de Kaart zijn te voglen op de Facebookpagina van MAX vakantieman en hier op MAX Vandaag. Woont u ook in een plaats, dorp of op een plek die meer aandacht verdient? Laat het ons dan weten en wie weet komt Koen langs deze zomer of beschrijven we u plaats op MAX Vandaag.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer