MAX Geheugentrainer app

We hebben wat te vieren: nieuwe spellen in MAX Geheugentrainer app

Al meer dan 125.000 downloads van de MAX Geheugentrainer app! Om dat te vieren zijn maar liefst 4 gloednieuwe spellen toegevoegd: de Boodschappenteller, Wegwijs, het Sorteerspel en de Woordzoeker.

4 nieuwe minispellen

Wie de MAX Geheugentrainer app downloadt of updatet, vindt de 4 nieuwe minispellen om het geheugen op een leuke manier te trainen! Met de update viert MAX samen met de app-gebruikers meer dan 125.000 downloads op smartphone en tablet. Met de toevoeging van de Boodschappenteller, Wegwijs, het Sorteerspel en de Woordzoeker komt het totaal aantal minispellen in de MAX Geheugentrainer app op 14 spellen (waaronder uiteraard het befaamde Boodschappenspel).

10minutentest

De spellen zijn verdeeld over de categorieën Geheugen, Rekenen, Concentratie en Taal. Elk spel is voor iedere gebruiker makkelijk te leren en in 3 verschillende niveaus te spelen. Naast de reguliere spellen is er ook dagelijks een test beschikbaar. Door middel van deze tienminutentest kunnen spelers op een leuke manier en binnen korte tijd de conditie van het geheugen verbeteren.

Download direct voor Android-apparaten (Google Play store)
Download direct voor iOS-apparaten (App Store)

Meer weten, bekijk de website van de MAX Geheugentrainer app!

Geef een reactie

Reactie

  1. Hendrik Jan 123 says:

    21 gram