Brita en Henri samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Donderdag 12 januari 2017 zijn Brita (34) en Henri (43) samen naar klassiek geweest in de Doelen in Rotterdam.

Een swingend concert

Koppel datingspelBrita komt uit Den Haag. Ze houdt van zwemmen (het liefst in open water), buiten zijn, naar musea gaan en natuurlijk van klassieke muziek. Henri komt uit Soest. Hij houdt van hardlopen, badminton, (berg)wandelen, Argentijnse tango, zeilen en natuurlijk ook van klassieke muziek.

Samen zijn ze in Rotterdam naar een concert van het Rotterdam Philharmonisch Orkest onder leiding van Wayne Marshall geweest. Met werken van Gershwin, Copland, Márquez en Bernstein was het een swingend concert.

Verslag van de ontmoeting

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Brita en Henri het hebben gehad? Luister voor hun reactie op deze ontmoeting op donderdag 19 januari 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie