Heel Holland Gezond

Klaar voor een gezondere levensstijl? De KoelkastCoach helpt u tijdens Heel Holland Gezond

Op 8 januari 2021 start het NPO Radio 5 programma met een nieuw project: Heel Holland Gezond. Hierin geeft De KoelkastCoach Sabine Leijten luisteraars tips voor het adopteren van een gezondere levensstijl en het verliezen van gewicht.

Gezonder met De KoelkastCoach

Januari is de maand waarin veel Nederlanders beslissen dat zij het komende jaar graag gezonder willen gaan leven en wat gewicht willen verliezen. Mooie doelen, maar ze bereiken is toch vaak wat lastiger. Sommige mensen stellen zichzelf onrealistische doelen of beginnen met een dieet dat niet een heel leven lang vol te houden is. Bovendien is het aanleren van nieuwe gewoontes behoorlijk lastig en vergt dit flink wat aandacht en discipline. De KoelkastCoach zal de luisteraars van Lunch Lekker heel januari 2021 lang elke vrijdag tips geven waardoor gezonder leven en gewicht verliezen een beetje makkelijker wordt. Dit zijn geen ‘losse’ tips, maar behoren tot het thema dat zij in die week aankaart. Het bereiken van bovengenoemde doelen is immers een proces, dus begint zij op de 8 januari ook met het bespreken van de eerste stap.

Individuele tips

Ook zal zij in de show advies geven aan individuele luisteraars. Deze mensen hebben zich via MAX Vandaag aangemeld voor het project door een vragenlijst en een foto van de inhoud van hun koelkast door te sturen. Aan de hand van deze antwoorden en hun foto zal de KoelkastCoach met hen in gesprek gaan. Bent u ook geïnteresseerd in deelname aan Heel Holland Gezond? U kunt zich nog aanmelden.

MAX Vandaag

Op MAX Vandaag zal elke vrijdag een artikel van De KoelkastCoach verschijnen waarin zij meer verteld over het Heel Holland Gezond– thema dat zij in die week bespreekt in Lunch Lekker.

Lunch Lekker, elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 5.

Geef een reactie

Reactie

  1. Barth Voortman says:

    Een gezonde levensstijl is niet de inhoud van je koelkast checken maar het aanpassen van he totale levensstijl. De knop in je hoofd moet om! Ik ben hier 4 jaar mee begonnen nav het volgen van het preventief kankerdieet / levensstijl van het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. De resultaten zijn verbluffend. Mijn partner en ik zijn 19 kg afgevallen en wij voelen ons beiden erg fit en actief. Gelukkig gaan jullie nu ook een programma opstarten om de kijkers bewust te maken dat een gezonde levensstijl begint met een gezond voeding patroon. Dat is iets anders dan een programma als heel holland bakt , want daar word je echt niet gezonder van. Bovendien ben ik het gevecht aangegaan met de voeding industrie waarbij voorbewerkt voedsel met veel te veel zout en suiker de maatstaf is geworden.
    Mvg, Barth Voortman