Was u in 1970 bij het Kralingen Popfestival in Rotterdam?

Omroep MAX maakt een documentaire over het legendarische Holland Popfestival dat 50 jaar geleden in het Kralingse Bos in Rotterdam werd gehouden. 3 dagen lang luisterden 100.000 bezoekers naar de muziek van Pink Floyd, Santana, The Byrds en Jefferson Airplane. Ook Nederlandse bands als Focus, Ekseption en Supersister waren van de partij. Het was het eerste meerdaagse openluchtfestival in Europa. En het begin van het Nederlandse gedoogbeleid voor drugs.

Was u erbij?

Samen met muzikanten en andere betrokkenen kijkt programmamaker Henkjan Smits terug op deze bijzondere tijd. En hij wil ook graag uw verhaal horen. Was u bij het festival als bezoeker, medewerker of vrijwilliger. En hebt u een mooi of bijzonder verhaal dat u met ons wilt delen? Laat dan een reactie achter via onderstaand formulier. U kunt ook foto’s en/of videomateriaal uploaden.

Gezocht: was u in 1970 bij het Kralingen Popfestival in Rotterdam?

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.