Waarom lukt het u niet om gezond te eten?

De taskforce Gezond eten met ouderen is vrijdag 29 september 2017 van start gegaan. Boegbeeld is Janny van der Heijden. De taskforce is in het leven geroepen omdat gezond eten essentieel is voor ouderen om fit te blijven en gezond oud te worden. Want voor veel ouderen is het niet eenvoudig om gezond en gevarieerd te eten. Laat staan zelf te koken.

Wat Janny heel graag wil weten is waarom dit niet lukt. Lukt het niet omdat het te duur is? Kunt u niet koken? Kookte u altijd voor een partner, maar is hij of zij weggevallen en bent u daarom gestopt met koken? Of vindt u het lastig om inkopen te doen.

Vertel ons uw verhaal waarom het u niet lukt om gezond te eten. Janny wil met uw antwoorden meer zicht krijgen op het waarom. Op die manier hoopt zij ook een oplossing te vinden. Laat uw verhaal achter via onderstaand formulier.

Oproep: waarom lukt het niet u om zelf te koken en gezond te eten?

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.