Ted van Essen

Stel uw vraag aan dokter Ted

Ondanks alle berichtgeving rondom het coronavirus zijn er nog veel (medische) vragen onbeantwoord. Begrijpelijk, want op veel vragen is nog geen antwoord. Op MAX Vandaag houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen over het virus. In Tijd voor MAX schuiven regelmatig experts aan om te vertellen over de stand van zaken. Eén van de experts die is dokter Ted van Essen. Zowel op MAX Vandaag als in Tijd voor MAX praat hij u wekelijks bij over de ontwikkelingen rond het coronavirus en andere medische zaken. 

Stel uw vraag aan dokter Ted

Heeft u een vraag over het coronavirus. Of een andere prangende medische vraag waar u antwoord op wilt. Dan kunt u die hieronder stellen. Dokter Ted kan helaas niet op alle vragen antwoord geven, maar hij zal regelmatig in Tijd voor MAX en hier op MAX Vandaag een aantal vragen behandelen.

Stel een corona-vraag aan dokter Ted

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.