Recepten van kijkers gezocht!

‘Wat eten we vandaag?’ is dagelijks misschien wel de meest gestelde vraag, maar met Kook mee met MAX hoeft u daar nooit meer uw hoofd over te breken! De chefs Sandra Ysbrandy en Mounir Toub hebben voor elke doordeweekse dag een zeer verrassend, maar vooral heel makkelijk recept voor u. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit. Geen ingewikkelde apparaten of dure ingrediënten; er wordt gekookt met seizoensproducten en zoveel mogelijk uit eigen land, dus de recepten zijn ook nog eens zo duurzaam mogelijk.

Heeft u een oud, klassiek recept dat niet verloren mag gaan? Of wellicht een zelfbedacht culinair pareltje dat u anderen niet wilt onthouden? Voorwaarde is wel dat het binnen een half uur op tafel moet staan en minimaal 250 gram groente moet bevatten. Laat het weten via onderstaand formulier en wie weet gaan Sandra en Mounir ermee aan de slag!

Oproep: recepten van kijkers van Kook mee met MAX

  • Door het invullen van dit aanmeldingsformulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden gaat u tevens akkoord met het feit dat Omroep MAX uw gegevens verzamelt en verwerkt.