afstandsmoeders

Oproep: tv-makers op zoek naar afstandsmoeders

10 duizenden vrouwen stonden vanaf 1956 hun kinderen af. Ze waren vaak jong, maakten hun familie ten schande en door de nieuwe adoptiewet werd het makkelijker om een kind af te staan. Maar lang niet altijd ging dat voor de vrouwen uit vrije wil. Veel moeders hebben hun kinderen die ze afstonden nooit meer terug gezien.

Programma over afstandsmoeders

Heeft u in de jaren 50, 60, 70 of 80 van de vorige eeuw uw kind afgestaan voor adoptie? Loopt u al jaren rond met de vraag: Waar is mijn kind? Het programma Waar is mijn kind? van 3CTV wilt u graag helpen met uw zoektocht. In deze serie gaan de programmamakers met Nederlandse, biologische moeders op zoek naar hun kind. Zij ondersteunen en begeleiden de moeders. Het doel is om het kind te vinden, maar zeker zo belangrijk is de weg er naar toe. In Waar is mijn kind? volgen de makers de moeders, luisteren zij naar uw verhaal en wordt het taboe dat er in Nederland nog is op uw verhaal doorbroken. Met dit programma is er eindelijk aandacht voor moeders die hun kind verloren aan adoptie.

Op 29 maart 2021 wordt er in Tijd voor MAX ook aandacht besteedt aan dit onderwerp.

Aanmelden voor Waar is mijn kind?

Wilt u in contact komen met de makers van dit programma? Vul dan onderstaand formulier in. Let op! via deze weg reageren is geen garantie dat uw verhaal sowieso behandeld wordt in het programma.

Oproep: Waar is mijn kind?

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Geef een reactie