Duur 00:36
Gepubliceerd op 8 januari 2021

Oproep: De KoelkastCoach zoekt kandidaten voor Heel Holland Gezond

Het NPO Radio 5-programma Lunch Lekker met Daniel Dekker start in januari 2021 een nieuw project: Heel Holland Gezond. Hierbij helpt KoelkastCoach Sabine Leijten, die elke vrijdag te gast is in de show, om luisteraars gezonder te laten eten. Om dit te bereiken is zij op zoek naar mensen die deze uitdaging aan willen gaan. Lijkt dat u wat? Vul dan onderstaande vragenlijst in en voeg er een foto bij van uw koelkast. Mogelijk wordt u dan door De KoelkastCoach gebeld in Lunch Lekker. Let op! Het invullen van onderstaand formulier is dus geen garantie dat u ook daadwerkelijk wordt gebeld in het programma.

Oproep: meld u aan voor Heel Holland Gezond

 • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Geef een reactie

Reacties (2)

 1. Wiebe says:

  Kan wegens revalidatie na ongeval langere tijd niet sporten. zit vanaf augustus in rolstoel. Planning is dat ik volgend jaar zomer weer kan lopen.

 2. Crijns says:

  Beste Daniël,
  Zoals je ziet op harriecrijns.nl bij “gezond oud worden” gaan Elly, 79, en ik, 82, nog gezond en fit door het leven. Elke dag fietsen, wandelen en als het slecht weer is, roeien! Maar vooral heel bewust eten!
  We vinden het heerlijk dat er nu meer informatie komt voor “de Nederlander” zodat ze inzien dat het echt anders moet om gezond en fit oud te worden! En dat begint in de supermarkt en de inhoud van de koelkast!! Heel veel succes met je programma! Elly en Harrie