koelkast

Oproep: De KoelkastCoach zoekt kandidaten voor Heel Holland Gezond

Het NPO Radio 5-programma Lunch Lekker met Daniel Dekker start in januari 2022 met het project Heel Holland Gezond. Hierbij helpt KoelkastCoach Sabine Leijten, die elke vrijdag te gast is in de show, om luisteraars gezonder te laten eten. Om dit te bereiken is zij op zoek naar mensen die deze uitdaging aan willen gaan. Lijkt dat u wat? Vul de onderstaande vraag in en voeg er een foto bij van uw koelkast. Mogelijk wordt u dan door De KoelkastCoach gebeld in Lunch Lekker. Aanmelders maken ook kans op een echte Lunch Lekker-kaasschaaf.

Let op! Het invullen van onderstaand formulier is dus geen garantie dat uw vragen ook daadwerkelijk behandeld worden.

Oproep: meld u aan voor Heel Holland Gezond

 • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Reacties (2)

 1. Wiebe says:

  Kan wegens revalidatie na ongeval langere tijd niet sporten. zit vanaf augustus in rolstoel. Planning is dat ik volgend jaar zomer weer kan lopen.

 2. Crijns says:

  Beste Daniël,
  Zoals je ziet op harriecrijns.nl bij “gezond oud worden” gaan Elly, 79, en ik, 82, nog gezond en fit door het leven. Elke dag fietsen, wandelen en als het slecht weer is, roeien! Maar vooral heel bewust eten!
  We vinden het heerlijk dat er nu meer informatie komt voor “de Nederlander” zodat ze inzien dat het echt anders moet om gezond en fit oud te worden! En dat begint in de supermarkt en de inhoud van de koelkast!! Heel veel succes met je programma! Elly en Harrie

Bekijk ook

Meer