Meld u aan voor MAX PubQuiz

Omroep: MAX

Duur: 0:00:20

Uitzending: do 13 aug 2020 00:00

Meld u aan voor MAX PubQuiz

Komt er bij de plaatsnaam Gasselterboerveenschemond gelijk een provincie in u op? Verbaast u uw vrienden en familie regelmatig met leuke weetjes en wint u vaak met uw team tijdens een pubquiz? Geef u dan nu op voor een nieuw seizoen van de MAX PubQuiz!

In het najaar van 2020 gaat MAX weer van start met opnames van een nieuw seizoen! Uiteraard houden wij rekening met het coronavirus en daarom kunt u zich opgeven in teams van 2 uit hetzelfde huishouden. U moet dus echt bij elkaar in 1 huis wonen. In tegenstelling tot vorig seizoen is het dus iets minder druk, maar niet minder gezellig!

Vanwege de hoeveelheid verwachte aanmeldingen moet MAX vooraf een selectie maken en daarom vragen we u onderstaande vragen te beantwoorden. Dan zorgt de redactie voor de beste tegenstanders. Dus geef u op en wie weet bent u met uw team straks de winnaar van 2020! Let op! U moet beiden wel 18 jaar of ouder zijn.

Na uw aanmelding kunt u uitgenodigd worden voor een selectiedag in Hilversum op 12 of 13 september 2020. Houd deze dagen voor de zekerheid dus vrij.

Oproep: meld u aan voor MAX PubQuiz

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

 

 

Reacties (2)

  1. Streetwise says:

    Wanneer dit mogelijk is kunnen wij ons aanmelden ?

  2. andymol says:

    wanneer kan dat aanmelden wel?