Meld u aan als publiek voor thema-uitzending Eén tegen eenzaamheid

Op woensdag 16 oktober zendt MAX het anderhalf uur durend live-programma Eén tegen eenzaamheid uit. Dit om aandacht te vragen voor één van de grootste uitdagingen van onze samenleving: het groeiende aantal mensen dat zich eenzaam voelt. 

In de MAX-special zijn ervaringsverhalen te zien. Ook is er een belpanel met prominenten uit het bedrijfsleven en met professionals van de Luisterlijn, die enerzijds eenzame mensen te woord staan, maar ook bijzondere initiatieven om eenzaamheid te bestrijden verzamelen. De presentatie is in handen van Martine van Os en Sybrand Niessen.

Erik Scherder en The 100 Voices of Gospel

Hoogleraar klinische neuropsychologie Erik Scherder laat op die avond zien wat eenzaamheid met het menselijk brein doet. Gedragsbioloog Patrick van Veen kijkt juist naar de dierenwereld, waar eenzaamheid ook bestaat en gevolgen heeft. Ook is er muziek van onder anderen winnaar van The Voice of Holland Dennis van Aarssen, Trijntje Oosterhuis en The 100 Voices of Gospel.

U kunt erbij zijn!

U kunt op woensdag 16 oktober 2019 bij deze anderhalf uur durende live-uitzending aanwezig zijn. De uitzending komt vanuit de vernieuwde studio 21 op het Mediapark Hilversum. Er is gezorgd voor een hapje en een drankje en u kunt genieten van deze bijzondere avond in een informele sfeer.

Aanmelden voor publiek kan helaas niet meer. Kijk woensdag 16 oktober 2019 om 21.25 uur op NPO 1 naar de uitzending van Eén tegen eenzaamheid!

Geef een reactie