Meld misstanden in de zorg

Onderbezetting op de werkvloer in verpleeghuizen, verschraling van de geestelijke gezondheidszorg, wijkverpleging met tijdstekort, administratieve rompslomp bij het aanvragen van voorzieningen of hulpmiddelen, vergroting van de druk op mantelzorgers; de zorg in Nederland wordt steeds verder uitgekleed, terwijl managers en bestuurders van zorgaanbieders zich vooral bezig lijken te houden met hun winstpercentages.

Voor MAX zijn we op zoek naar verhalen van mensen die de gevolgen van de problemen binnen ons zorgstelsel aan den lijve ondervinden en die dit met behulp van MAX willen aanpakken. Denk aan problemen op het gebied van indicering, huisvesting, het verkrijgen van voorzieningen en/of hulpmiddelen, thuiszorg, specifieke behandelingen, etc.

Herkent u zich in dit verhaal? Of kent u iemand die de gevolgen van de problemen binnen de zorg aan den lijve ondervindt of heeft ondervonden? Meld u dan aan via onderstaand formulier!

Oproep: MAX zoekt misstanden in de zorg

  • Door het invullen van dit aanmeldingsformulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden gaat u tevens akkoord met het feit dat Omroep MAX uw gegevens verzamelt en verwerkt.