aria

MAX zoekt operatalent voor het 2e seizoen van ARIA

Voor het 2e seizoen van ARIA is omroep MAX op zoek naar deelnemers die de droom hebben door te breken in de wereld van de opera en begeleid willen worden door professionals. Wij zijn op zoek naar zangers die in Aria de strijd aan willen gaan om de felbegeerde hoofdprijs in de wacht te slepen: een unieke studiebeurs onder begeleiding van Rosemary Joshua.

Klaar om ontdekt te worden?

Zingt u al jaren aria’s en wilt u de sprong wagen naar een professionele carrière? Bent u die ruwe diamant die klaar is om ontdekt te worden?
Of heeft u om een andere reden nog niet de kans gehad uw operastem te laten horen aan heel Nederland? Dan zijn we op zoek naar u!

Iedereen met zangtalent is welkom. We zoeken zangers (M/V) van alle stemtypes van 18 tot 80 jaar die dit muzikale avontuur aandurven, u hoeft niet professioneel geschoold te zijn. De enige voorwaarde is dat u deze zomer beschikbaar bent.

Beschikbaarheid

De 1e auditiedagen vinden plaats in de maand mei. Indien u geselecteerd wordt voor deelname aan het programma dient u fulltime beschikbaar te zijn vanaf 8 augustus 2022 tot en met 5 september 2022. De draaidagen staan in deze 2 maanden gepland. In de maand juni en juli zullen er ook pianorepetities plaatsvinden om u voor te bereiden op de opnamen van het programma. Het is belangrijk om in deze maanden flexibel beschikbaar te zijn.

Wilt u zich aanmelden voor het nieuwe programma of meer informatie?
Klik dan op deze link en meld u aan via de website van de producent!

(ARIA is een co-productie van Omroep MAX en Medialane waaraan De Nationale Opera heeft bijgedragen)