Operatalent gezocht voor ARIA

MAX zoekt operatalent voor het 3e seizoen van ARIA

Voor het 3e seizoen van ARIA is omroep MAX op zoek naar deelnemers die de droom hebben door te breken in de wereld van de opera en begeleid willen worden door professionals. Wij zijn op zoek naar zangers die in ARIA de strijd aan willen gaan om de felbegeerde hoofdprijs in de wacht te slepen: een exclusief scholarship onder begeleiding van Rosemary Joshua.

Klaar om ontdekt te worden in ARIA?

Zingt u al jaren aria’s en wilt u de sprong wagen naar een professionele carrière? Bent u die ruwe diamant die klaar is om ontdekt te worden? Of heeft u om een andere reden nog niet de kans gehad uw operastem te laten horen aan heel Nederland? Dan zijn we op zoek naar u!

Iedereen met zangtalent is welkom. We zoeken voor ARIA zangers van alle stemtypes van 18 tot 80 jaar die dit muzikale avontuur aandurven, u hoeft niet professioneel geschoold te zijn. De enige voorwaarde is dat u beschikbaar bent in januari 2024.

Beschikbaarheid

De eerste auditiedagen van ARIA vinden plaats in september 2023. Indien u geselecteerd wordt voor deelname aan het programma dient u fulltime beschikbaar te zijn vanaf 2 januari 2024 tot en met 31 januari 2024. De draaidagen staan in deze maand gepland. In de maanden november (2023) en december (2023) zullen er ook pianorepetities plaatsvinden om u voor te bereiden op de opnamen van het programma. Het is belangrijk om in deze maanden flexibel beschikbaar te zijn.

Wilt u zich aanmelden voor het nieuwe programma of meer informatie?
Klik dan op deze link en meld u aan via de website van de producent!

(Aanmelden kan tot en met 31 augustus 2023. ARIA is een co-productie van Omroep MAX en Medialane waaraan De Nationale Opera heeft bijgedragen)