MAX zoekt mensen die in 2019 met pensioen gaan

Gaat u in 2019, of eind 2018, met pensioen? Dan wil MAX, voor een mogelijk te ontwikkelen televisieprogramma, graag in contact met u komen!

Telt u de dagen af tot u eindelijk vrij bent? Of wilt u helemaal niet stoppen met werken? Heeft u bijzondere plannen zoals een wereldreis maken, vrijwilligerswerk, of wilt u een cursus gaan doen. Misschien kunt u nu eindelijk elke week op de kleinkinderen passen. Of gaat u gewoon lekker niets doen. Bent of kent u iemand die in 2019, of aan het einde van 2018, met pensioen gaat? Laat het ons weten via onderstaand formulier!

Oproep: gaat u in 2019 met pensioen?

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Geef een reactie

Reactie

  1. Nico Visser says:

    Toen ik 62,5 werd is mijn prepensioen gaan uitbetalen ondanks ingevuld uitstel van uitbetaling omdat ik toen in de WW zat, heb een raadsman van de FNV geraadpleegd en deze kon niets voor mij doen omdat het een wetsregel zou zijn kan het ook niet stoppen nu ik weer werk hebt, omdat ik al meer dan de helft van mijn salaris heb moeten inleveren zou ik een bijsuplering van het UWV moeten krijgen maar omdat mijn prepensioen als inkomen werd gezien kwam ik daar niet voor aanmerking daarom moet ik tot mijn 67 doorwerken om nog een beetje van mijn pensioen te kunnen genieten.