MAX zoekt mensen die in 2019 met pensioen gaan

Gaat u in 2019, of eind 2018, met pensioen? Dan wil MAX, voor een mogelijk te ontwikkelen televisieprogramma, graag in contact met u komen!

Telt u de dagen af tot u eindelijk vrij bent? Of wilt u helemaal niet stoppen met werken? Heeft u bijzondere plannen zoals een wereldreis maken, vrijwilligerswerk, of wilt u een cursus gaan doen. Misschien kunt u nu eindelijk elke week op de kleinkinderen passen. Of gaat u gewoon lekker niets doen. Bent of kent u iemand die in 2019, of aan het einde van 2018, met pensioen gaat? Laat het ons weten via onderstaand formulier!

Oproep: gaat u in 2019 met pensioen?

 • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Geef een reactie

Reacties (3)

 1. Nico Visser says:

  Toen ik 62,5 werd is mijn prepensioen gaan uitbetalen ondanks ingevuld uitstel van uitbetaling omdat ik toen in de WW zat, heb een raadsman van de FNV geraadpleegd en deze kon niets voor mij doen omdat het een wetsregel zou zijn kan het ook niet stoppen nu ik weer werk hebt, omdat ik al meer dan de helft van mijn salaris heb moeten inleveren zou ik een bijsuplering van het UWV moeten krijgen maar omdat mijn prepensioen als inkomen werd gezien kwam ik daar niet voor aanmerking daarom moet ik tot mijn 67 doorwerken om nog een beetje van mijn pensioen te kunnen genieten.

 2. oosterwijck says:

  Nico Visser is het slachtoffer van misleiding met voorbedachte rade. Zoals er velen zijn. Ikzelf ben ook het slachtoffer van misleiding geweest. Maar ben er nog redelijk goed uitgerold. Ik was 54 jaar oud (jong) en de gemeente ‘s-Hertogenbosch wilde van mij af. Na een jaar (onverrichterzake) pogingen ondernemen om een conflict uit te lokken, werd een ontslagvergunning aangevraagd, met de motivatie, dat er geen passend werk voor handen was. Het ontslag werd toegekend met ontslagvergoeding, op de dag dat ik 55 werd. UWV beloofde zich in te spannen, maar helaas zonder resultaat. Voor mij een argument om een WAO uitkering aan te vragen. Na twee jaar ziekmelding kreeg ik een WAO uitkering. Mijn pensioenopbouw gaat gewoon door en wel een jaar extra, tot 66 jaar en 4 maanden. Wat mijn situatie betreft, mag het pensioen ingaan met 70 jaar. Ik zit lekker betaald thuis, dus ik heb makkelijk praten. De bevolking is het slachtoffer van en liegende en bedriegende overheid, bemand door fraudeurs en zakkenvullers.

 3. Remmeld says:

  Mijnpensioen.nl ja mooie website ga je kijken denk je ok het bedrag valt mee , maar dan krijg je de afschriften en het geld binnen van de pensioenfondsen ik heb er dus 3.
  We tellen de netto bedragen op blijkt er 125 € netto verschil in te zitten ?????
  Wij alles narekenen alle bedragen bruto enz kloppen maar netto klopt er niks van !?
  Mijnpensioenoverzicht.nl hoe kan dit ??