Koen op de Kaart!

Omroep: MAX

Duur: 0:01:27

Uitzending: wo 27 mei 2020 09:00

Komt Koen naar u toe deze zomer?

Eén van de vaste gezichten van MAX vakantieman is verslaggever Koen, bekend van Koen met de Kaart waarin hij buitenlandse toeristen vraagt waar zij zich bevinden. Maar door de coronacrisis zijn er geen toeristen in Nederland. En nu het vakantieseizoen aanbreekt en de grenzen dichtblijven, ziet het er naar uit dat die er ook niet komen. Sterker nog, we gaan zelf massaal vakantievieren in Nederland. Alleen.. de overheid vraagt ons ook om drukke plekken te vermijden. 

Koen op de Kaart

Daar heeft Koen iets op bedacht! Hij gaat deze zomer op de fiets in Koen óp de Kaart de 12 provincies langs om nieuwe, Hollandse vakantiebestemmingen op de kaart te zetten. Zodat we lekker verspreid en ongestoord vakantie kunnen vieren. Hij bezoekt onontdekte parels in ons land en let daarbij op natuur, de mensen, geschiedenis, horeca, activiteiten, architectuur. Weet u zo’n bijzondere plek? Laat het weten via onderstaand formulier en misschien fietst Koen bij u langs!

Koen op de Kaart

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.