Kent u Zwarte Jopie? Help Roos bij de zoektocht naar haar vader

Na een jarenlange zoektocht heeft Roos haar moeder, Johanna de Haas, beter bekend als Zwarte Jopie terug gevonden. Via een oproep in Tijd voor MAX wil Roos nu ook haar vader vinden. Zwarte Jopie werkte als prostituee op de Wallen en gaf Roos 3 weken na haar geboorte weg aan een vrouw in een café. Jarenlang is Roos naar haar op zoek geweest en uiteindelijk vindt een alerte politieman met behulp van Canadese collega’s in 2015 de overlijdensadvertentie van haar moeder. Zij is dan al 5 jaar overleden. Helaas stopt de zoektocht naar haar moeder hiermee, maar Roos wil nu ook heel graag weten wie haar vader is. Het is naar alle waarschijnlijkheid een man die als klant bij haar moeder op bezoek ging op de Wallen. Tussen kerst en Oud & Nieuw 1956. Roos hoopt dat iemand zich meldt die haar moeder herkent van de foto.

Mocht u Zwarte Jopie vrouw herkennen en meer weten, meld het dan hieronder. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Oproep: Kent u Zwarte Jopie? Help Roos bij de zoektocht naar haar vader

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Geef een reactie