Kent u de vader van Getty Kaspers?

Getty Kaspers wordt geboren in Oostenrijk. Vlak na haar geboorte wordt ze afgestaan en komt in een kindertehuis terecht. Een Oostenrijkse dame neemt de dan 3,5 maanden oude Getty in huis waar ze opgroeit met haar en de huishoudster. Het lukt de dame niet om Getty te adopteren. Wanneer Getty 16 jaar is haalt haar biologische moeder haar weer op. Zij besluit hiertoe, omdat haar nieuwe man de naam van Getty in haar paspoort ziet staan en eist dat ze het kind direct ophaalt. Zo komt Getty op haar 16e in Nederland terecht. Ze richt zich op het zingen wat haar afleiding biedt.

De rest is geschiedenis. In 1975 wint ze met Teach-In, waarvan zij de leadzanger is, het Eurovisie Songfestival. Kort na de overwinning wordt zij gebeld door een vrouw die zegt dat zij haar halfzus is. “Je vader is overleden, maar als je iets over hem wilt weten bel me dan terug”. Totaal overrompeld heeft Getty haar nummer niet genoteerd en is er geen contact meer geweest.

Getty wil graag weten of ze nog familie heeft aan de kant van haar vader. Ze is vooral nieuwsgierig naar hoe haar vader eruit ziet en zou graag een foto van haar vader willen hebben. Kunt u Getty helpen?

Oproep: Kent u de vader van Getty Kaspers?

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.