Duur 00:34
Gepubliceerd op 9 december 2020

Iedereen kan het! Deel uw groene initiatieven

Omroep MAX zet begin volgend jaar grote en kleine groene initiatieven in het zonnetje. Tijdens een grote liveshow op NPO 1 hoort u de verhalen van mensen die persoonlijk willen bijdragen aan een schonere toekomst.

Wat doet u?

Composteert u uw groenafval in eigen tuin en laat u daarop tomaten groeien? Vangt u regen- of afvalwater op om er de wc mee door te spoelen of de planten van water te geven? Heeft u een originele manier gevonden om zo min mogelijk plastic het huis binnen te brengen? Hoe leert u uw kinderen om voedsel- of waterverspilling tegen te gaan? Zit u op stoelen van het gerecyclede hout van een oude kast? Heeft u creatieve oplossingen gevonden om met zo min mogelijk elektrische apparaten te leven? Of doet u iets waar nog nooit iemand aan gedacht heeft?

Gezocht: groene initiatieven

Kortom, heeft u een idee voor een groenere toekomst, groot of klein? Meld u direct aan!  Laat zien wat u doet om een bijdrage te leveren aan een betere toekomst. Beschrijf via onderstaand formulier wat u doet en voeg er foto’s of een filmpje van toe. Wellicht nodigen wij u uit om erover te vertellen in een liveshow op NPO 1.

Gezocht: groene initiatieven

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.