Gezocht: zandsculpturen

Blinkt u uit in het maken van zandsculpturen? Of heeft u er een passie voor en wilt u er graag meer over leren? Durft u het aan om uw kunstwerken te meten met anderen? Dan is MAX op zoek naar u!

Voor een nieuw televisieprogramma is MAX op zoek naar gepassioneerde makers van zandsculpturen. In 4 afleveringen komen alle uitdagingen van deze wereld aan bod en gaan de deelnemers de strijd aan om de titel Zandkunstenaar 2019 te veroveren. We zoeken 6 zandkunstenaars die samen met bijvoorbeeld een vriend of familielid, dit avontuur aan willen gaan. De opnames zijn in juni 2019 in Kijkduin. Het zijn lange dagen, dus voor slaapplaatsen en eten wordt tijdens de opnamedagen gezorgd. MAX is op zoek naar 6 zandkunstenaars die samen met een side-kick (bijvoorbeeld een familielid of vriend) dit avontuur aan willen gaan.

Bent u de Zandkunstenaar van 2019? Meld u dan aan via onderstaand formulier!

Oproep: zandkunstenaars gezocht

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.