Schoonmoeders en schoondochters

Gezocht: schoonmoeders en schoondochters die ruzie hebben

In de MAX/NPO 5-podcast We hebben ruzie gaan journalisten Elles de Bruin en Jantine Stoel op zoek naar de oorsprong van familieruzies en de oplossing ervan. Voor een nieuwe aflevering hebben zij uw hulp nodig!

Ruzie tussen schoonmoeders en schoondochters

Voor een nieuwe aflevering van de podcast We hebben ruzie duiken ze in de wereld van de schoonfamilie en zijn ze op zoek naar verhalen. Om voor eens en altijd helder te krijgen waarom de relatie met schoonfamilie vaak niet botert. Heeft u wel eens woorden met uw schoonmoeder of schoondochter? Is jullie relatie ingewikkeld? En wilt u weten wat de oplossing is? MAX – journalisten Elles de Bruin en Jantine Stoel komen graag met u in contact.

Wilt u vertellen wat u meemaakt? Laat hieronder uw contactgegevens achter.

Ruzie vanwege corona

Een ander onderwerp waar de journalisten aandacht aan willen besteden is corona. In veel gezinnen is hier gedoe over. Heeft u woorden met uw familie over bijvoorbeeld het wel of niet vaccineren? En heeft u het gevoel dat uw standpunt niet gehoord wordt? Vul dan ook het contactformulier in.

Gezocht: schoonmoeders en schoondochters

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.