Sybrand Niessen, MAX PubQuiz

Gezocht: publiek voor bij MAX PubQuiz

Een gloed nieuw seizoen van het programma MAX PubQuiz gaat vanaf 24 juni 2024 van start. In een gezellige kroegsfeer dagen elke week 6 teams elkaar uit. Presentator Sybrand Niessen wordt wekelijks bijgestaan door een bekende barman of -vrouw. Pianist Jan Rietman zit achter de piano in de speciale MAX PubQuizband. En u kunt daarbij zijn!

Bent u erbij?

De 6 teams, bestaande uit 2 personen, nemen het in MAX PubQuiz tegen elkaar op. In 5 rondes van 4 vragen wordt hun kennis getest op het gebied van onder andere muziek, geschiedenis, sport en eten & drinken. Wie gaat er dit keer met de felbegeerde MAX Pubquiz Trofee naar huis?

Maar wat is een goede pubquiz zonder publiek? Niet half zo gezellig. Lijkt het u leuk om bij een van de opnames in Hilversum aanwezig te zijn? Meld u dan direct aan via onderstaand formulier!

Gezocht: publiek voor MAX PubQuiz

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.