Droom verwezenlijke

Gezocht: mensen met een visuele beperking die hun droom verwezenlijken

Tjarda Struik won van de 3500 inzendingen met haar idee de publiekpitch van Jouw idee op tv, georganiseerd door de NPO en Omroep MAX. Het winnende tv-idee wordt nu door Omroep MAX uitgewerkt en daarom is de omroep op zoek naar mensen met een visuele beperking die ondernemend zijn en een bedrijf gaan starten of een andere droom gaan verwezenlijken in 2022.

Droom verwezenlijken

Naar wie zijn we op zoek? Naar mensen die zeer slechtziend of blind zijn en in 2022 hun droom willen verwezenlijken. Dit kan zijn op uiteenlopende gebieden. Bent of kent u iemand die op het punt staat een eigen bedrijf te starten? Of die beroemd wil worden met vloggen of een kunstenaar die zeer slechtziend is en de ambitie heeft om binnen een jaar een tentoonstelling/expositie te openen.

Meld u aan!

Voor dit tv-idee willen we het proces naar die droom toe in beeld brengen. Want juist de weg naar deze droom is minstens zo belangrijk als het doel. Waar loopt hij/zij tegenaan? Maar het is vooral de bedoeling om te laten zien wat er wel goed gaat en waar een mens toe in staat is om ondanks, of misschien wel dankzij, een beperking zijn of haar droom te verwezenlijken.

Gezocht: mensen met een visuele beperking die hun droom verwezenlijken

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.