Gezocht: mensen met beginnende dementie

Voor een nieuw programma van Omroep MAX zijn wij op zoek naar mensen tussen de 40 en circa 70 jaar met beginnende dementie. 

Omroep MAX wil in samenwerking met onder anderen Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie mensen met dementie weer laten werken. De achterliggende gedachte van dit project is dat werken en daarmee deel blijven uitmaken van de samenleving voor veel mensen het gevoel van eigenwaarde kan vergroten en daarmee ook het levensgeluk. Met dit televisieprogramma willen wij de waarde van actief bezig zijn en blijven onder de aandacht brengen. Uit divers onderzoek blijkt dat dit het algehele welzijn aanzienlijk kan verbeteren.

Deelnemers aan deze serie zullen zorgvuldig en intensief worden begeleid door deskundigen. Ze worden vooraf mentaal en fysiek getest en hiermee wordt bepaald wat ze wel en niet aankunnen en wordt het type werk bepaald.

Voor dit programma zijn we op zoek naar mensen die nog kunnen en willen werken. Over het algemeen betreft dit mensen tot rond de pensioenleeftijd en daarom hebben we in deze oproep gekozen voor een leeftijd tot circa 70 jaar. Als er mensen zijn die zich wel aangesproken voelen, maar iets ouder zijn, mogen zij zich uiteraard ook opgeven.

Heeft u of een partner, ouder of kent u iemand anders die misschien geïnteresseerd is om mee te doen, vul dan onderstaand formulier in.

Gezocht: mensen met beginnende dementie

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.